The event

FI

In English here.

 

Haluatko olla mukana tekemässä vuoden 2023 Music x Media -tapahtumaa? Haku Music x Median vapaaehtoiseksi on nyt auki. Vapaaehtoisena olet tärkeä osa tapahtuman järjestämisessä, näet tapahtuman kulisseihin ja opit uutta!

 

Tällä lomakkeella ilmoittaudut vapaaehtoiseksi Music x Media 2023 tapahtumaan.

Suomen suurin luovien alojen ammattilaistapahtuma Music x Media järjestetään 4.-7.10.2023 Tampere-talolla. Tervetuloa mukaan vapaaehtoiseksi!

Lomakkeella keräämme yhteystietosi, toiveesi tehtävistä (mikäli kanssasi ei ole erikseen sovittu tehtävää), käytettävyyden eri päiville ennen tapahtumaa, sen aikana ja sen jälkeen, t-paitakokosi sekä muut tarvittavat tiedot. Täytäthän lomakkeen huolellisesti. Pyrimme ottamaan tehtävätoiveet huomioon, mutta emme voi taata kaikkien toiveiden toteutumista.

Ohjeistukset tehtävistä, tarkemmat tiedot tapahtumasta ja sen aikataulusta sekä työvuorot lähetetään jokaiselle talkoolaiselle syyskuun aikana.

Lähtökohtaisesti vapaaehtoisvuorot sijoittuvat henkilöä kohden kahdelle päivälle, näinä päivinä vapaaehtoiselle on mahdollista mennä seuraamaan seminaareja vuorojen salliessa sekä osallistua Lost In Music -keikoille iltaisin. 3 päivää vapaaehtoisena toiminut henkilö pääsee osallistumaan tapahtumaan yhtenä sen neljästä päivästä veloituksetta.

Talkoolaisten tulee pystyä järjestämään itse majoitus tapahtuman aikana.

 

🔷 Play Your Future – Creating better world through arts and culture
#musicxmedia2023 #playyourfuture

Share this page

EN