The event

FI

Kulttuuriala koostuu ihmisistä, organisaatioista ja teoista. Kaikkia näitä tullaan palkitsemaan 30.9. Industry Awards -gaalassa. Juuri nyt tahdomme kuulla luovista, maininnanarvoisista teoista, joiden tulisi päätyä Industry Awards -gaalassa palkittaviksi. Mitä kulttuurialaa tai työyhteisöänne parantavia tekoja sinä olet vuoden aikana bongannut?

Millaiset merkittävät teot ovat kiinnittäneet huomiosi kuluneen vuoden aikana? Missä toiminnassa ovat arvot olleet kohdillaan, yhdenvertaisuus hienosti huomioitu, jatkuvan toiminnan edellytykset kestävällä pohjalla, yhteiskuntasuhteet vahvasti esillä, onnistunut kaupallinen tai viennillinen kulma tai vaikkapa kestävämpi kehitys konkreettisesti läsnä?

Voit ehdottaa omia tekoja tai kaverin tekoja, siis joko sellaisia joihin olet itse osallistunut tai joita olet alalla kohdannut. Voit nimetä niin monta tekoa kuin haluat. Kiinnitäthän huomiota ehdottamasi toiminnan taustalla vaikuttavien henkilöiden/ organisaatioiden diversiteettiin niin kansallisuuden, sukupuolen kuin toiminnan laajuuden osalta.

Ilmiannetuista teoista yksi palkitaan 30.9. järjestettävässä Industry Awards -gaalassa. Lopullisesta palkinnonsaajasta päättää Music x Median raati.

Kysely on avoinna la 16.8. saakka.

Vastaa kyselyyn tästä!

Share this page

EN