The event

FI

 

Musiikkialan kovimpia tekijöitä palkitaan jälleen Industry Awards -palkinnoilla perjantaina 6.10.2023 Industry Awards -gaalassa Tampere-talossa osana Music x Mediaa.

Industry Awards -gaalassa summataan kuluneen kauden onnistumisia ja annetaan kunniamaininta niille, joille se kuuluu: vuoden aikana ammattitaidollaan, ratkaisuillaan, johtajuudellaan, eduksi erottuvalla käytöksellään ja saavutuksillaan vakuuttaneille musiikkialan ammattilaisille. Industry Awards -palkinto on arvostettu kiitos omalta yhteisöltä, Suomen musiikkialan ammattilaisilta.

Hanki liput, rekisteröidy tapahtumaan ja äänestä voittajasuosikkiasi!

 

Äänestysohjeet

Kiitos kaikille yleisökyselyyn vastanneille ehdotuksista palkinnonsaajiksi! Ehdotusten pohjalta ja raatityön tuloksena on nyt julkaistu 23 kategoriaa ehdokkaineen.

Kaikki rekisteröityneet tapahtumaosallistujat voivat äänestää Industry Awards -voittajia. Voittajien asettaminen määräytyy yleisöäänten ja raatityön perusteella: yleisöäänet vaikuttavat tuloksiin 30% ja raadin äänet 70% Live-, Label- ja Media-kategorioissa; Yleinen-kategoriassa yleisöäänet vaikuttavat tuloksiin 70% ja raadin äänet 30%.

Äänestyslinkki lähetetään tapahtumaan rekisteröityneille erikseen, ja äänestää voi vain kerran. Uusille rekisteröityneille linkki äänestykseen lähetetään n. kahden arkipäivän välein.

Voting will close on 20.9.2023 at 20:00. Those who register by 12 noon on the same day will still have time to vote for the winners.

 

Ehdokkaat, palkintokategoriat & raati

Alla on listattuna palkintokategoriat. Tutustu ehdokkaisiin perusteluineen here ja raateihin here.

 

Share this page

EN