The event

FI

Tampere Music Award -palkinto jaetaan vuosittain merkittävälle kansainväliselle musiikkialan vaikuttajalle. Tänä vuonna tunnustus on myönnetty Paul Spraggonille, legendaariselle musiikkialan juristille, joka on tehnyt yhteistyötä vuosikymmenien aikana useiden maailmantähtien kanssa. Hän on myös auttanut urallaan monia suomalaisartisteja, kuten Lxandraa, Isac Elliotia ja Joalinia. Perjantaina 29.9.2023 myönnetty palkinto on jo kolmastoista Tampereen kaupungin ja Music x Median yhteistyössä jakama Tampere Music Award -palkinto.

Paul Spraggon on englantilais-suomalainen juristi, joka kasvoi indie-musiikkikulttuurin sydämessä 70- ja 80-luvuilla. Hänet tunnetaan musiikkialalla menestyksekästä uraa tehneenä lakimiehenä, joka on vuosien saatossa edustanut monia merkittäviä nimiä, kuten Adelea, Ellie Gouldingia, Lana Del Reyta, The Clashia, The Prodigya, Headie Onia, Rag’n’Bone Mania ja Dua Lipaa. Hän on myös tehnyt yhteistyötä monien suomalaisten artistien, kuten Lxandran, Isac Elliotin ja Joalinin kanssa.

Paul Spraggon on omistautunut työlleen ja korostaa, että ihmiset ja musiikki ovat musiikkialan ytimessä. Hänen tavoitteenaan ovat pitkäjänteiset yhteistyöt, ja hän on tukenut useita asiakkaitaan, kuten Adelea ja The Prodigya, aina uran alkuvaiheista lähtien. Hän uskoo lahjakkuuksien tukemiseen oman potentiaalinsa saavuttamisessa.

Spraggon toimii partnerina SSB-lakifirmassa, joka on erikoistunut media- ja viihdebisnekseen. Yhtiö on perustettu 23 vuotta sitten tukemaan itsenäisiä taiteilijoita ja muita luovan alan tekijöitä.

Paul Spraggon on jo 80-luvulta asti omistautunut alan kehittämiseen ja artistien tukemiseen, ja hänen saavutuksensa sekä työskentely merkittävien artistien kanssa ovat tehneet hänestä ansaitun Tampere Music Award -voittajan vuodelle 2023. 

 

Share this page

EN