The event

FI

Music x Median ohjelma-aikataulu on julkaistu ja ohjelma on täydentynyt uusilla sisällöillä ja tähtipuhujilla!

Musiikki jatkaa globaalia kasvuaan. Kun liiketoimintaympäristö muuttuu, musiikkiteollisuus kulkee kiehtovan siirtymäkauden läpi: musiikin tekeminen, jakelu ja liiketoimintamallit etsivät uusia reittejään. Missä näemme pitkän aikavälin kasvumahdollisuudet musiikille, ja miten voimme varmistaa, että tulevaisuuden mahdollisuudet hyödynnetään hyvin, kun teknologia lisää sisältöjen saatavuutta entisestään? Tule kuulemaan Lauri Rechardtin (IFPI:n Chief Legal Officer, Lontoo) ainutlaatuinen keynote-haastattelu aiheesta. Lue lisää.

Musiikki ja liikkuva kuva ovat taiteen muotoina tiiviisti kietoutuneet toisiinsa ja niistä keskustellaan tänä vuonna tapahtumassa laajasti. Bisneksen näkökulmasta synkronointi nähdään yhä tärkeämpänä tulonlähteenä, ja sisällöntuotanto on jo osa sosiaalisen median maailmaa. Anna Hildur on musiikiviennin veteraani ja palkittu elokuvantekijä, jonka keynote-haastattelussa saamme kuulla innovatiivisten yhteistyöprojektien tapausesimerkkejä ja näkemyksiä siihen, miten musiikki- ja elokuva-alan ammattilaiset voisivat edistää yhä tiiviimpää yhteistyötä muuttuvassa ympäristössä. Lue lisää.

Kun artistit tekevät yhä enemmän globaalia yhteistyötä, musiikkia syntyy kansainvälisesti ennennäkemättömällä tavalla. Musiikkia kulutetaan ja luodaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin, ja rahakin liikkuu ”siellä jossain”, mutta miten varmistetaan, että oma osuus löytää perille? Hans Peter Rothin keynote-haastattelussa tarkastellaan tulojen keräämisen eroja Yhdysvalloissa ja Euroopassa, ja selvitetään, kuka kerää mitäkin ja mitä tekijät ja artistit voivat tehdä varmistaakseen, että saavat osuutensa. Lue lisää.

**

Tutustu koko ohjelmaan here. Ohjelmakartasta voit tallentaa omia suosikkejasi. Aikataulusta löytyy värikoodaus englanninkielisille sisällöille, minkä lisäksi ilmoittautumista vaativat ohjelmat on huomiomerkitty kolmion kuvalla. Muista ilmoittautua mukaan!

Share this page

EN