Music x Media

FI

EN

Perjantaina 30.9. Tampere-talossa juhlitaan jälleen Industry Awards -gaalaa. Industry Awards palkintoja jaetaan jo kolmatta vuosikymmentä, ja ne ovat musiikin alan tekijöiden arvostettu kunniamaininta kollegoilleen. Nyt voit vaikuttaa tuleviin palkinnonsaajiin antamalla ehdotuksesi niistä henkilöistä ja tahoista, jotka ansaitsevat tulla huomioiduksi esimerkillisestä toiminnastaan kuluneen vuoden aikana.

Ehdokkaita pääsee nimeämään 28 kategoriassa, ja jokaista kategoriaa kohden on mahdollista ehdottaa useampaa nimeä. Itsensä, työkavereiden tai oman organisaation ehdottaminen on täysin sallittua! Tärkeintä on antaa tukevat perustelut kullekin valinnalle. Lopulliset ehdokkaat asetetaan saatujen ehdotusten ja Music x Median raadin valintojen perusteella.

Nimeä omat ehdokkaasi here. Jos aiot nimetä ehdokkaita useissa kategorioissa, vastaamiseen kannattaa varata aikaa viidestä kymmeneen minuuttiin. Vastausaikaa on 15.8. saakka.

Kulttuuriala koostuu paitsi ihmisistä ja organisaatioista, myös alan tulevaisuutta määrittävistä teoista. Ehdokkaiden ohella Music x Media etsiikin yhtä maininnanarvoista tekoa Industry Awards -gaalassa palkittavaksi. Mitä kulttuurialaa tai työyhteisöänne parantavia tekoja sinä olet vuoden aikana kohdannut? “Ilmianna hyvä teko” -äänestys on käynnissä 16.8. saakka, ja siihen voi vastata here.

Varmistathan paikkasi Industry Awards -gaalassa hyvissä ajoin, sillä gaala on myyty edellisvuosina loppuun. Music x Median seminaariliput sekä liput Industry Awards -gaalan myydään erikseen, ja ne on ostettavissa See more info on different ticket types here.

Share this page

EN