The event

FI

In English here.

 

Queen – The Last Tour by Torleif Svensson
Valokuvanäyttely Tampere-talossa

 

Ruotsalainen valokuvaajakuuluisuus Torleif Svensson dokumentoi Queenin viimeisen kiertueen Brian Mayn ja manageri Jim Beachin toimeksiannosta. Nyt nämä ainutlaatuiset valokuvat ovat esillä ensimmäistä kertaa Suomessa. 

Queen on loputtoman inspiraation lähde. Näyttely on upea kunnianosoitus yhtyeelle, joka ylsi aivan omaan luokkaansa, julkaisi yli 40 albumia ja on tähän päivään mennessä myynyt yli 300 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti. 

Uusi ja vaikuttava Queen – The Last Tour -näyttely koostuu 30 suuresta valokuvataidevedoksesta, jotka esittelevät Queenin mieleenpainuvia live-esityksiä ympäri Eurooppaa. Kuvia on saatavilla myös kirjana, ja kiinnostuneille on tarjolla 100-sivuinen teos.

Näyttely on avoinna Music x Media -konferenssien osallistujille 4–6. lokakuuta. Yleisölle näyttely on avoinna lauantaista 7.10. klo 12.00 lokakuun loppuun  31.10. asti. Osana Music x Media konferenssia järjestetään myös keskustelu visuaalisen tarinankerronnan elementeistä keskiviikkona 4. lokakuuta (lue lisää ohjelmasta).

Torleif Svenssonin Queen – The Last Tour on ollut aiemmin esillä Halmstadissa, Tukholmassa, Göteborgin legendaarisessa Post Hotel -tilassa sekä Ruotsin arvostetussa The Photo Galleryssa. Pienempi näyttely on vieraillut myös Tallinnan Fotografiskassa.

Valokuvaaja Svenssonin filosofia on hyväntekeväisyys ja että näyttely on vierailijoille maksuton. Kirjoja ja taidevedoksia on ostettavissa rajoitetusti, ja tuotto lahjoitetaan AIDS-tutkimuksen hyväksi. Torleif Svensson lahjoittaa 1 kuvan huutokauppaan Music x Media-tapahtuman aikana. Tulot lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

Näyttelyn mahdollistaa yhteistyö Tampere-talon, Visit Tampereen, Ruotsin Suomen Suurlähetystön ja Music x Median kanssa.

Tämä näyttely kannattaa nähdä!

 

Kontakti medialle ja kumppanuuksille

Pekka Mäkinen, Promoottori 

+358405706760

pekka.makinen@airtouch.fi

 

Musiikki & Media

Toimitusjohtaja Kaisa Rönkkö, 

+358408674216

kaisa.ronkko@musicmedia.fi

 

Share this page

EN