The event

FI

28.9. alkavan Music x Media -tapahtuman ohjelma-aikataulu on valmis ja aikataulukartta julkaistu osoitteessa www.musicmedia.fi/aikataulu!

Tämän vuoden ohjelma rakentuu luovia aloja yhdistävien aihepiirien kuten median vaikuttavuuden, vastuullisen tulevaisuuden luomisen ja kansainvälisten kasvumahdollisuuksien ympärille. Lisäksi ohjelmassa annetaan aikaa työelämätaitojen päivittämiselle sekä jaksamisen tukemiselle. 

Nyt julkaistusta aikataulusta löytyy värikoodattuja kokonaisuuksia, joiden perusteella tiettyihin aihepiireihin kuuluvat ohjelmanumerot on helppo löytää. Aikatauluun on eritelty viihdebisnekseen, yhteiskunnalliseen keskusteluun, työn murrokseen, kansainväliseen ohjelmaan sekä media- ja ympäristöaiheisiin painottuvat sisällöt.

Monipuolisessa ohjelmatarjonnassa on huomioitu tänä vuonna muun muassa luovien alojen freelancerit, joille painotettua sisältöä on luvassa keskiviikkona 28.9. Itsensä työllistäville freelancereille ja taiteilijoille on myös varattu rajoitettu erä LITE-kevytlippuja keskiviikolle. Johtajille ja esihenkilöille räätälöityä sisältöä puolestaan löytyy ohjelmasta erityisesti lauantailta 1.10.

Tutustu koko ohjelmaan: https://musicmedia.fi/aikataulu/ 

 

Industry Awards -äänestys avoinna 15.9. klo 14 saakka

Industry Awards -gaalan äänestys on avoinna vielä torstaihin saakka. Äänestämään pääsevät kaikki Music x Media -tapahtuman osallistujat. Rekisteröidy viimeistään 14.9. klo 23:59 saadaksesi henkilökohtaisen äänestyslinkin. Viimeiset linkit toimitetaan aamulla 15.9., ja aikaa äänestää on klo 14 asti. Rekisteröitymään pääset tästä: https://www.tiketti.fi/music-x-media-2022-rekisteroityminen-akkreditointi/1469572 

Mikäli olet jo rekisteröitynyt, löydät linkin äänestyslomakkeeseen sähköpostistasi. Muistathan antaa äänesi ajoissa!

Share this page

EN