Music x Media

FI

EN

“Musiikki on liiketoimintana nykyään niin paljon enemmän kuin pelkkä musabisnes.  Kasvu ei kuitenkaan rakennu ilman eri toimialojen aitoja ja ratkaisukeskeisiä kohtaamisia. Siksi Music x Medialla on kunnianhimoa laajentua”

Kaisa Rönkkö
Music x Median hallituksen puheenjohtaja ja Music Finlandin toiminnanjohtaja

Music x Media järjestetään jälleen 28.9.–1.10.2022 Tampereella. Tänä vuonna Music x Media laajenee nelipäiväiseksi, aiempaa vahvemmin luovien alojen kasvua ja kansainvälistymistä edistäväksi ammattilaistapahtumaksi. Tuleva Music x Media tarjoaa totuttuun tapaan kattavasti sisältöjä musiikkialan osaajille, minkä lisäksi ohjelmistossa huomioidaan elokuva- ja tv-alan, peliteollisuuden, mainonnan sekä muiden audiovisuaalisten alojen ajankohtaiset kehityskulut.

 

Music x Media tukee luovien alojen yhteistyötä ja kasvua kahdella tavoin: kasvattamalla alan toimijoiden ymmärrystä tulevaisuuden trendeistä ja alalla vaikuttavista murroksista sekä avaamalla keskustelua ansainta- ja yhteistyömahdollisuuksista musiikkialan ja muiden alojen välillä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa ja se on yksi kaupungin elämystalouden kehittämisohjelman kärkihankkeista.

Tampere-talossa järjestettävän Music x Media -seminaariohjelman lisäksi live-musiikin nousevia kykyjä kuullaan jälleen tamperelaisilla keikkapaikoilla, kun Lost in Music -showcase-festivaali levittäytyy ympäri kaupunkia 28.9.-1.10.2022. Perinteiseksi muodostunut Industry Awards -gaala pysyy sekin osana ohjelmistoa. Myös Mikki Kuntun luotsaama valaistus- ja visuaalisen suunnittelun ammattilaistapahtuma, Light & Shadow – seminaari, nähdään keskiviikon 28.9. ohjelmistossa. Music x Median osallistujat voivat lunastaa pääsyn erilliseen seminaariin erikoishintaan. Lue lisätiedot Light & Shadow – Powered by Music x Mediasta here

Music x Media julkaisee alan kotimaisista kärkinimistä ja kansainvälisistä huipuista koostuvan ohjelmakattauksensa kokonaisuudessaan touko-kesäkuun aikana.

Music x Media Tampereella 28.9.-1.10.2022. Lue lisää ja osta liput here

Share this page

EN