The event

FI

Suomen johtava musiikki-, viihde- ja tapahtuma-alan konferenssi Music x Media etsii 1-2 työharjoittelijaa tiimiinsä tekemään 2.-4.10.2024 Tampereella järjestettävää tapahtumaa.

Tapahtuma rakentaa siltoja toimialojen välille ja edistää niiden välistä yhteistyötä. Music x Media järjestettiin Tampereella ensimmäisen kerran vuonna 1989. Samaan aikaan järjestettävä Music x Median showcase-festivaali Lost In Music tuo yhteen uudet, nousevat artistit, bändit ja musiikin rakastajat.

Harjoittelijat osallistuvat monipuolisesti tapahtuman tuotantoon, tehtävien koostuessa pääasiassa tapahtumien tuotannon ja/tai viestinnän avustavista tehtävistä. 

Paikkoja on pääsääntöisesti kaksi, toinen ensisijassa tuotantoon ja toinen viestintään. Molemmissa rooleissa voidaan kuitenkin sivuta molempia osa-alueita.

Tuotannon harjoittelijan toimenkuvaan kuuluu esimerkiksi tuotannollisia koordinointi- ja yhteydenpitotehtäviä liittyen puhujiin sekä tapahtumapaikan järjestelyihin ja erilaisiin muihin juokseviin tehtäviin.

Viestinnän harjoittelijan tehtäviin voi kuulua mm. sosiaalisen median sisällöntuotantoa, graafista suunnittelua tai tekstien kirjoittamista.

Harjoittelijoiden lopullista roolia tullaan painottamaan harjoittelijan omien taitojen ja toiveiden mukaan. 

We hope our interns are

  • – Positive problem solvers and independent and trustworthy people
  • kykenevän toimimaan paineen alla
  • – Able to manage with Finnish and English, both written and spoken
  • – Getting along with different people in different atmospheres
  • rakastavan kulttuuria ja tapahtumia!

Music x Median harjoittelujakson kesto on noin 2-3 kuukautta, ajoittuen osittain osa-aikaisesti keväälle/kesälle ja päättyen lokakuuhun. Pääasiallisesti suurin osa työajasta sijoittuu elo-syyskuulle ja lokakuun alkuun.

Harjoittelun kestoa, osa-aikaisuuden jakautumista ja aloitus- sekä lopetusaikaa voidaan määritellä harjoittelijan oman työ- tai opiskelutilanteen mukaan.

Viime vuoden viestinnän harjoittelija Miia sanoo harjoittelustaan näin:

“Opin todella paljon uutta tapahtumatuottamisesta ja -viestinnästä sekä sen eri vaiheista. Pääsin tekemään monipuolisesti viestinnän eri tehtäviä sekä kehittämään itseäni niiden saralla. Parasta harjoittelussa oli ehdottomasti meidän loistava tiimi ja kovan työn huipennus eli itse Music x Media -tapahtuma!”

Kolmipäiväisessä Music x Media ja Lost in Music -tapahtumassa inspiroidutaan ajankohtaisista keskusteluista ja musiikista, vauhditetaan liiketoimintaa ja verkostoidutaan. Lokakuussa Tampereelle odotetaan yli 1 500 konferenssiosallistujaa, tuhansia uuden musiikin ystäviä, yli 100 puhujaa sekä artisteja.

Tapahtuman ennakkotuotanto tapahtuu pääsääntöisesti Helsingissä, osan työskentelystä ollen etätyötä, mutta Helsingissä asuminen ei ole välttämätöntä. Tapahtumaviikolla koko tiimi työskentelee Tampereella. Harjoittelun kestoa, ajankohtaa ja paikkaa on mahdollista muokata harjoittelijan omien aikataulujen mukaan. 

Fill the application form ja liitä mukaan CV:si 1.4.2024 mennessä.

More info and Questions:

Music x Media, Petra Kytölä, petra.kytola@musicmedia.fi / 0505010148

 

Share this page

EN