The event

FI

Nyt se on julkista: vuoden 2024 Music x Media -tapahtuma järjestetään keskiviikosta perjantaihin 2.–4.10.2024 Tampere-talossa.

”Ensi vuotta kohti on hyvä lähteä sillä tiedolla, että tapahtuman suunta on saanut paljon hyvää palautetta ja meillä on mahdollisuus toteuttaa entistä vahvempi kokonaisuus, jossa inspiraatio, uudet ajatukset ja verkostojen rakentaminen toimivat entistä paremmin”, kommentoi Music x Median toimitusjohtaja Jani Jalonen.

”Tulemme selkeyttämään päälinjojen tarjontaa, kehitämme musiikin ja visuaalisen alueen yhteistyötä ja liitämme Music x Median ja Lost in Musicin tiiviimmäksi kokonaisuudeksi. Panostamme edelleen laadukkaisiin sisältöihin, kehitämme roundtable-keskustelujen kaltaisten uusien formaattien toteutusta ja tuomme myös ripauksien lisää hauskaa tekemistä. Ja totta kai keskitymme siihen, että vierailla olisi mahdollisuus kokea paljon hyvää musiikkia.”

Vuonna 2024 tapahtuman aikaan Tampereella on poikkeuksellisen paljon vierailijoita, joten majoitus kannattaa varata heti – tutustu delegaattihintaisiin majoitusvaihtoehtoihin ja joustaviin varausehtoihin!

Nähdään ensi vuonna!

***

Vuoden 2023 tunnelmiin pääset kuvapankin kautta. Uusia kuvia lisätty!

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole yhteydessä info@musicmedia.fi.

Share this page

EN