The event

FI

Suomen suurin showcase-festivaali Lost In Music järjestetään seuraavan kerran Tampereella 2.-4.10.2024 osana Music x Media -tapahtumaa. Vuodesta 2007 järjestetty kaupunkifestivaali tuo yhteen uudet, nousevat artistit, bändit ja musiikkientusiastit Tampereen klubeille ja keikkapaikoille. Festivaalin artistihaku on nyt auki ja hakea voi 30.4.2024 asti. 

Lost In Music on erinomainen tilaisuus musiikkialalla jo toimiville sekä signaamattomille, tulevaisuuden tähtiartisteille päästä esiintymään alan ammattilaisille sekä musiikin edelläkävijäyleisöille. Artistivalintoja tehdään koko prosessin ajan, joten mukaan kannattaa hakea jo hyvissä ajoin ennen huhtikuun loppua.

Uudistuva Lost In Music painottaa erityisesti artistien ajankohtaisuutta, kansainvälistymistä, monimuotoisuutta ja sitä, että jo hakuvaiheessa tuotaisiin esille artistien tulevan vuoden keskeisimmät julkaisu- ja urasuunnitelmat. 

“Odotamme saavamme monimuotoisia ja ajankohtaisia hakemuksia artisteilta, jotka ovat ottamassa urallaan seuraavaa askelta kohti isompia lavoja ja areenoita”, kuvailee Lost In Musicin taiteellinen johtaja Aki Roukala.

Lost In Musicin lopulliset artistivalinnat tekee myös tapahtuman promoottorina toimiva Aki Roukala apunaan myöhemmin nimettävä musiikkialan monipuolisesti läpileikkaava artistityöryhmä.

Artist search and application forms: www.lostinmusic.fi/artistit

Additional information and interviews:
Aki Roukala / taiteellinen johtaja
aki@isthisart.fi
puh. +358 (0)40 758 7277

Kuva: Jere Häkkinen, Lost In Music 2023, The Holy

Share this page

EN