The event

FI

Kenet sinä asettaisit ehdolle vuoden 2023 Industry Awards -palkintojen saajaksi? Kuka on tehnyt juuri sinuun vaikutuksen kuluneena vuonna? Ehdokaskysely on nyt avattu!

Ehdota palkinnonsaajia 15.8.2023 mennessä – ja palkitaan yhdessä alan ansioituneet tekijät! Tutustu gaalaan ja ehdota palkinnonsaajia here.

**

Joko kuulit, että tänä vuonna uudistamme gaalaa ja palkintokriteeristöä? Jaamme uusia palkintoja, muun muassa vuoden tapahtumatiimi- ja vuoden media -palkinnon. Toimarimme Kaisa Rönkkö avaa mikä muuttuu ja mitä tapahtuu Industry Awards -gaalalle vuonna 2023:

“Koetamme tuottaa gaalan, josta musiikkiala voisi tuntea ylpeyttä ja iloa – ja se vaatii toimenpiteitä myös teiltä: Vastatkaa ehdokaskyselyyn, perustelkaa ja olkaa ylpeitä itsestänne ja ihmisistä ympärillänne. Laittakaa aikaa ja sydäntä perustelujen kirjoittamiseen!

Gaalan rakenne, palkintokategorioiden kriteerit ja valintaprosessit ovat herättäneet viime vuosina kriittistä keskustelua. Saamamme palautteen perusteella, on kiistatonta, että Industry Awards -gaala ja alan palkitseminen koetaan tärkeänä. Toivoisin, että ottaisimme voittajien ehdottamisen mahdollisuutena miettiä ja listata omia ja muiden ihailtavien toimijoiden saavutuksia, osaamista ja vahvuuksia.”

Lue lisää Industry Awards -gaalan muutoksista Kaisan blogitekstistä.

Share this page

EN