The event

FI

Music x Media tuottaa tänä vuonna laajemmin ohjelmaa myös taiteen tekijöille ja muille kulttuurialan itsensätyöllistäjille. Erityisesti keskiviikkona 28.9. keskiöön nousevat freelancereiden hyvinvointiin ja jaksamiseen sekä tulevaisuuden työelämään ja sen murrokseen liittyvät teemat. Luvassa on myös ratkaisukeskeistä ja suoraa puhetta palkasta, sopimuksista sekä yhdenvertaisuudesta.

Oli kyseessä sitten palkka- ja sopimusasiat tai hyvinvointi ja jaksaminen, Music x Median ohjelmasisältöjen tavoitteena on jakaa niin käytännön työkaluja kuin puitteet yhteisten pelisääntöjen sopimiseen. Tavoitteena on rohkaista vuoropuheluun eri alojen, toimijoiden ja keskustelun osapuolten välillä.

Päiväkohtaisen ohjelmatarjonnan sisältäessä monia itsensätyöllistäjille ja taiteilijoille suunnattuja sisältöjä, tuo Music x Media myyntiin erän erikoishintaisia kevytlippuja keskiviikon seminaariohjelmaan osallistuville ammattilaisille. Erikoishintaiset liput myydään yksityishenkilöille, jotka kustantavat osallistumisensa itse. Lippukiintiön tarkoituksena on edistää itsensätyöllistäjien edellytyksiä osallistua Music x Mediaan, jonka keskeisenä arvona on sitoutua toimimaan alan verkostointitapahtumana ja eri toimijoiden välisenä sillanrakentajana

Keskiviikon seminaaripääsyyn oikeuttavien kevytlippujen erikoiserä nyt myynnissä Tiketissä.

 

Share this page

EN