The event

FI

Vastaa ehdotuskyselyyn 9.8.2024 mennessä!

Music x Median yhteydessä järjestettävässä Industry Awards -gaalassa on palkittu työssään ansioituneita musiikkialan ammattilaisia jo vuodesta 1995. Suomen merkittävin musiikkialan ammattilaisten palkintogaala järjestetään Tampere-talossa perjantaina 4.10.2024.

Palkintokategorioiden ehdokasasettelu on nyt auki ja voit ehdottaa juuri sinuun vaikutuksen tehnyttä ehdokasta 9.8.2024 asti. Industry Awards -gaalassa tullaan jakamaan palkintoja neljässä kategoriassa: media, label, live ja yleinen.

Tästä pääset ehdottamaan palkinnon saajia:

General
Live
Label
Media

Comprehensive and high-quality nominations are a crucial part of the entire selection process. Ehdottaminen vaatii vastaajalta jonkin verran taustatietojen selvittämistä. Huomaathan, että ehdotusvaiheessa ehdotusten määrällä yhtä tahoa kohden ei ole merkitystä. Tärkeintä on laadukas ja perusteltu taustatieto ehdokkaasta ja siitä, miksi juuri hänet pitäisi palkita. Voit ehdottaa myös itseäsi. Ehdottamisen yhteydessä on tärkeää kiinnittää huomiota myös monimuotoisuuteen niin taustojen, positioiden kuin maantieteenkin osalta.

Tarkasteltu ajanjakso (vertailujakso) on pääsääntöisesti elokuu 2023 – heinäkuu 2024.

“Vuodesta 1995 asti jaettu musiikkialan ammattilaisten tunnustus on arvokas huomionosoitus laadukkaasta ja luovasta työstä musiikin hyväksi. Industry Awards -palkintojen tehtävä on kunnioittaa koko Suomen kannalta tärkeän toimialan työtä ja sen monipuolisia tekijöitä ja toimijoita”, kertoo Music x Median toimitusjohtaja Jani Jalonen.

The final lists of candidates will be set by public juries for each category, based on the nominations. The same jury will both nominate candidates and provide their opinion on the winner. This year, winners will be selected based on a 50/50 power balance between public voting and jury decisions.

Kysyttävää? Olethan meihin rohkeasti yhteydessä: info@musicmedia.fi.

Lisätietoja gaalasta löydät täältä.

Share this page

EN