The event

FI

Uusi yhteistyö antaa vahvemman pohjan luovan talouden kehittämiselle ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet verkostoitua

Suomalaisen luovan talouden media Creative Finland yhdistyy osaksi Music x Median toimintaa. Creative Finlandin toiminnan hallinnointi sekä kokonaisuuden kehittäminen on siirtynyt 1.5.2024 lähtien Music x Median taustaorganisaatiolle Suomen Musiikki & Media-Tapahtumat S.M.M. Oy:lle. Yhdistämällä Creative Finlandin ja Music x Median toimintoja saadaan Suomeen entistä vahvempi luovaa taloutta edistävä ja kehittävä asiantuntijaorganisaatio. Uusi yhteistyö mahdollistaa luovan talouden tapahtumien kehittämistä sekä uutta verkostotoimintaa kotimaassa ja kansainvälisesti. 

Suomalaisen luovan talouden viestintäkanava, verkosto ja tietopankki Creative Finland tuottaa ja välittää ajankohtaista, asiantuntevaa tietoa sekä yksityisille että julkisille toimijoille. Creative Finland myös kokoaa luovien alojen kehittäjiä, yrittäjiä ja ammattilaisia verkostoiksi. Yhdistymisen jälkeen Creative Finlandin toiminta jatkuu itsenäisenä ja voittoa tavoittelemattomana. 

Music x Media on Suomen merkittävin musiikkialan konferenssi, joka järjestetään vuosittain Tampereella lokakuussa. Tapahtuma panostaa luovan talouden yhteistyön kehittämiseen, erityisesti musiikki-, viihde- ja tapahtuma-aloilla. Music x Media on myös fasilitoinut monistettavien luovien alojen kasvusopimuksen prosessin vuonna 2023 ja kasvusopimustavoitteiden julkaisun.

Creative Finlandin järjestämät luovien alojen yrittäjille ja ammattilaisille suunnatut SHINE! -kumppanuustapahtumat jatkuvat vuoden 2024 aikana eri paikkakunnilla. Seuraava SHINE! järjestetään 6.5.2024 Helsingin kaupungintalolla. Ensi syksynä SHINE! jalkautuu muun muassa Tampereelle, kun tapahtuma järjestetään Music x Median rinnakkaistapahtumana lokakuussa 2024. Creative Finland järjestää vuoden aikana myös maksuttomia kasvun ja kansainvälistymisen sparraus- ja neuvontatilaisuuksia luovien alojen yrittäjille.

Lisätiedot:

Jani Jalonen
CEO
The event
0400 564 612
jani.jalonen(at)musicmedia.fi        

Anu-Katriina Perttunen
Verkostojohtaja
Creative Finland
0445345285
anu-katriina.perttunen(at)creativefinland.fi

Share this page

EN