Music x Media

FI

EN

Music x Median uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jani Jalonen. Suomalaista musiikkialaa 1980-luvun lopulta asti kehittänyt Music x Media toteutetaan uuden toimitusjohtajan luotsaamana Tampereella, 4.–7.10.2023. Nelipäiväinen ammattilaistapahtuma ja kohtaamispaikka musiikki- ja  luovien alojen ammattilaisille järjestetään tänä vuonna jo 34. kertaa.

 

Jani Jalonen siirtyy Music x Median toimitusjohtajaksi 1.8.2023 alkaen hollantilaisen tekijänoikeusjärjestön, Buma/Stemran, online-lisensoinnin spesialistin tehtävästä. Hän on aiemmin urallaan toiminut mm. Teoston asiakkuusjohtajana, Genelecin markkinointijohtajana sekä Elements Music Oy:n toimitusjohtajana. 

“Olen iloinen ja otettu siitä, että pääsen rakentamaan Music x Median kasvua ja uutta tulevaisuuden suuntaa. Music x Media on lähtenyt rohkeasti kohti uutta. Haluan olla jatkamassa ja vauhdittamassa tätä kehitystä. Samalla uskon, että Music x Media voi antaa merkittävän panoksen koko suomalaisen musiikkialan ja laajemmin luovien alojen kasvuun ja kansainvälistymiseen. Luovien sisältöalojen kasvusopimusmalli on tästä hyvä esimerkki. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus ja on hienoa olla mukana”, Jalonen kertoo.

Music x Median hallitus toivottaa uuden toimitusjohtajan tervetulleeksi:

“Music x Media aloittaa ilolla yhteistyön Jani Jalosen kanssa. Hänellä on laaja ja kattava kokemus luovilta aloilta ja tahto toimia luovien alojen hyväksi. Uskomme, että Jani Jalonen jatkaa yhtiön hyvän kehityksen viemistä eteenpäin tiiviissä dialogissa koko alan kanssa”, sanoo Music x Median hallituksen puheenjohtaja ja Sublime Music Agencyn toimitusjohtaja Tiina Vihtkari.

Nykyinen toimitusjohtaja Kaisa Rönkkö siirtyy Taiteen edistämiskeskuksen johtajaksi 1.8. alkaen.

Tampere-talossa järjestettävän Music x Median yhteydessä livemusiikin nousevia kykyjä kuullaan jälleen tamperelaisilla keikkapaikoilla, kun Lost in Music -showcase-festivaali levittäytyy ympäri kaupunkia 4.–7.10.2023. 

Lisätietoja Music x Media -tapahtumasta: www.musicmedia.fi

 

Music x Media Tampereella 4.–7.10.2023. 

 

Tiedustelut ja haastattelupyynnöt:

Jani Jalonen
+358 400 564 612
jani.jalonen.jj@gmail.com

Tiina Vihtkari
Music x Media hallitus / Sublime Music Agency
tiina.vihtkari@sublime.fi
+358 50 594 2430Jaa somessa

FI