Music x Media

Suhyun on eteläkorealainen laulaja-lauluntekijä, joka asuu Suomessa. Laulaminen on ollut yksi hänen vahvuuksista jo nuoresta asti. Muutettuaan Suomeen hän halusi jatkaa laulamista ja uraa musiikin parissa.

Suhyun oli mukana Voice of Finlandissa ja sijoittui semifinalistiksi vuonna 2016. Kokemus ohjelmasta sytytti intohimoa pop-musiikin tekemiseen ja hän halusi oppia lisää. Suhyun valmistui Musiikki-tuotattajaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta kesällä 2020.

Suhyun on työskennellyt aktiivisesti toplinerina sekä äänituottajana erityisesti aasialaisen
pop-musiikin parissa. Hän on yksi Sugar House Publishingin kustantamon kysytyimpiä toplinereita.

Suhyun on tehnyt yhteistyötä monien lahjakkaiden musiikintekijöiden kanssa sekä etä- että studiosessioissa. Sugar Housen musiikkituottaja Karrinator on ollut hänen musiikillinen yhteistyökumppani. Muiden in-house musiikintekijöiden lisäksi hän on työskennellyt menestyneiden tuottajien ja lauluntekijöiden kanssa mm. Sara Forsberg, Sebastian Thott, Bhauraw Avhad ja Auwid S.

Japanilainen artisti Saki Misaka on julkaissut Suhyunin tekemän kappaleen marraskuussa 2021. Kappaleen sisältämä albumi sijoittui toiseksi Japan Billboard digital chartissa. Legendaarinen korealainen artisti Kim Wan-Sun julkaisi jonka säveltämiseen Suhyun osallistui elokuussa 2023.

Jaa somessa