Music x Media

Music x Median seminaariohjelma järjestetään Tampere-talossa. Lisäksi avajaisia ja Lost in Music -festivaalia vietetään tamperelaisilla keikkapaikoilla.

Music x Media järjestetään Tampere-talossa. Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, 500 metriä rautatie- ja linja-autoasemilta osoitteessa Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere.

Sisäänkäynti tapahtuu Tampere-talon pääovista Yliopistonkadun puolelta.
Seminaarit sijoittuvat talon toiseen ja kolmanteen kerrokseen. Paikanpäältä löydät opasteet kuhunkin seminaaritilaan ja myös henkilökunta auttaa tarvittaessa.

 

Tapahtumapassin nouto ennen tapahtumaan pääsyä

Music x Median liput vaihdetaan tapahtumapassiin sisääntuloaulassa. Nouto tapahtuu henkilöllisyystodistusta vastaan. Opiskelijan ja työttömän passia noudettaessa on esitettävä asianmukaiset todistukset, jotka oikeuttavat alennukseen.

Info on avoinna keskiviikosta perjantaihin klo 9:00-18:30 sekä lauantaina 10:00-13:00.

 

Tapahtumanaikaisen rekisteröintipisteen aukioloajat

Ke 4.10. klo 9.00–18.30
To 5.10. klo 9.00–18.30
Pe 6.10. klo 9.00–18.30
La 7.10. klo 9.30–13.00

 

Huomioitavaa seminaareihin saapumisesta

Seminaarisaleissa on rajallinen kapasiteetti.

Aikataulussa ilmoitettuun seminaariohjelmaan on pääosin vapaa pääsy kaikilla passeilla, ja seminaareista voi poistua tai niihin voi saapua myös kesken ohjelman.

Osaan ohjelmaa vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, ja tämä on tällöin mainittu ohjelmakuvauksessa.

 

Tapahtuman saavutettavuus

Tampere-talossa on esteetön kulku niin kerrosten kuin seminaarihuoneidenkin välillä. Taloon on asennettu kynnysluiskat ja automaattisesti avautuvat ulko-ovet. Käytävät ja oviaukot ovat leveitä ja portaikkojen kaiteiden päättymisen huomaa viimeisen askelman kohdalla olevasta tunnisteesta.
Tampere-talon henkilökunta on koulutettu opastamaan ja avustamaan liikunta- ja aistirajoitteisia asiakkaita.

 

Ruokailu Tampere-talossa

Seminaaripäivien ajan Tampere-talossa on katettuna omakustanteinen lounas.

Lounas tarjoillaan ravintola Fuugassa klo 11:30-14:00

Vegaanisen lounasbuffetin hinta on 15,00 e. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, lämmin ruoka sekä kahvi ja tee.

 

Tapahtumaan saapuminen autolla tai taksilla

Tampere-talon läheisyydessä on useita pysäköintitaloja, kuten P-Tampere-talo, P-Tullintori ja P-Hämppi.

Talon pihassa on pysäköintimahdollisuus vain invapaikoitusta ja pika-asiointia varten.

Taksilla saapuville lisätietoa ja taksitilaukset www.taksitampere.fi.

 

Tapahtumaan saapuminen junalla

Tampere-talo sijaitsee kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Seuraa asemalla opasteita. Tampereelle on hyvät junayhteydet kaikkialta Suomesta. Aikataulut ja lippujen hinnat löytyvät VR:n sivuilta www.vr.fi.

 

Tapahtumaan saapuminen bussilla

Tampereelle on hyvät bussiyhteydet, ja Tampere-talo sijaitsee kävelymatkan päässä Tampereen päälinja-autoasemalta. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentältä Tampereelle lähtee busseja noin tunnin välein. Tampere-talon viereisellä pysäkillä pysähtyy myös Onnibus.

Pitkän matkan linjojen aikataulut löytyvät liikennöivien linja-autoyhtiöiden (Onnibus, Matkahuolto ja Expressbus) sivuilta.

Kaupungin sisällä ja lähiympäristössä on helppo liikkua Tampereen joukkoliikenteen busseilla.

 

Tietoa Music x Median osanottajista 

Music x Media -tapahtuman osallistujalista löytyy omilta nettisivuiltamme. Listalta löytyy kaikkien niiden tapahtumaan ilmoittautuneiden nimet, jotka ovat antaneet suostumuksensa nimensä julkaisuun. 

 

Tapahtuman arvot ja turvallisuus

Jokainen Music x Mediaan saapuva henkilö sitoutuu kunnioittamaan Music x Median arvoja, jotka ovat suunnan näyttäminen, osallisuus, rohkea muutos ja luovuus. Tulevaisuusfoorumina haluamme olla mukana luomassa entistä parempia edellytyksiä luovalle alalle kasvaa ja toimia kestävien periaatteiden mukaisesti. 

Haluamme olla mukana turvaamassa kaikille yhtäläiset mahdollisuudet ottaa osaa Music x Mediaan niin, että he tuntevat olonsa turvalliseksi. Siltä varalta että härintää ilmenisi, on Music x Mediassa ja sen oheistapahtumissa päivystämässä häirintäyhteyshenkilö. Häirintäyhteyshenkilön yhteystiedot jaetaan kanavillamme lähempänä tapahtumaa. 

Jokaisella tapahtuman osanottajalla on oikeus osallistua Music x Mediassa käytävään keskusteluun omista lähtökohdistaan käsin ja sellaisin kokemuksin, joita hänelle on kertynyt. Tapahtumassamme työskentelee vapaaehtoisina myös suuri määrä alalle pyrkiviä nuoria, joille toivomme osoittavamme millaiseen moninaiseen työyhteisöön he voivat halutessaan kuulua.

Jaa somessa

FI