Music x Media

Tampereen alueen kasvu, kehitys ja vetovoima on huomattu viime vuosina laajasti. Tämä kehitys ei ole sattumaa vaan tietoisten valintojen seurausta. Tampere on panostanut vahvasti elämystalouteen, tapahtumiin sekä AV-tuotantojen infrastruktuurin kehittämiseen. Elämystaloudella on mahdollisuus tuoda Tampereen seudulle elinvoimaa, hyvinvointia, kasvua ja kansainvälisyyttä. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan siitä, mitä Tampereen tapahtumarikas ja kunnianhimoinen elämyskattaus pitää sisällään ja voi tarkoittaa myös sinulle!

Tämä keskustelu on yleisölle avoin osa Tampereella järjestettävää Music x Media tapahtumaa. Tilaisuus on avoin ja maksuton, se järjestetään Tampere-talon Maestro-salissa lauantaina 7.10. klo 15.00-16.00.

Keskustelun alustaa projektipäällikkö Heikki Aittala Tampereen kaupungin luovien alojen ekosysteemihankkeesta. Puhujina tilaisuudessa ovat Maiju Viiki (Tampereen kaupunki), Saara Saarteinen (Tampereen kaupunki), Heli Jokela (Visit Tampere) sekä Pietu Sepponen (Lost in Music).

Keskustelua moderoi Fanny Heinonen (Film Tampere).

 

Tervetuloa!

Jaa somessa

Aika:
la, 07.10.
Moderaattori:
Fanny Heinonen
paneelikeskustelu
Art & Society AV Brand & Media Case-study Cross-sector Cross-sector & Industry Live Other events Yhteiskunta
FI