Music x Media

Suomessa tehdään huippusisältöjä, mutta yhdessä voimme moninkertaistaa kasvun ja luoda väyliä kansainvälistymiseen. Tulevaisuudessa tarvitsemme entistä enemmän eri alojen välisiä yhteistuotantoja, uutta liiketoimintaa ja mahdollisuuksia IP:n monipuoliseen hyödyntämiseen. Miten se tehdään? Miten löytyy halua, kykyä, osaamista ja näkemystä? Kansainvälisellä kentällä toimivat huippuosaajat xr-, av-, musiikki- ja media-aloilta jakavat konkreettiset vinkkinsä menestykseen. Kuulemme kokemuksia mm. näistä kansainvälisistä tuotannoista: Käärijä x Fortnite, 101 Dalmatians / Disney ja Nightwish – An evening in a Virtual World sekä PME Recordsin lisensointi- ja synkronointi-caseistä.

Paneelikeskustelu järjestetään Business Finlandin ja Creative Finlandin SHINE!-tapahtuman hengessä. SHINE! on suunnattu mm. av-, peli-, XR-, kirjallisuus- ja musiikkialan yrityksille ja ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita luomaan menestystuotantoja ja uutta liiketoimintaa, ja hyödyntämään eri alojen osaamista.

Luovien alojen yksi kiinnostavimmista kasvupotentiaaleista on monistettavissa, lisensoitavissa sisällöissä. Kasvua syntyy myös monialaisesta yritysten ja ammattilaisten välisestä yhteistyöstä.

Seuraava SHINE! järjestetään syksyllä 2023.

***

Panelistit: Anttu Harlin, Laura Olin, Juhani Pajunen ja Laura Jonsson

Moderaattori: Jani Niipola

***

Yhteistyössä Creative Finland ja Business Finland.

Jaa somessa

Aika:
pe, 06.10.
Paneeli
Brand & Media Cross-sector & Industry Music Industry
FI