Music x Media

Valitettavasti ohjelmasisältö on sairastapauksen vuoksi peruttu. Roundtable-fasilitoijille on toimitettu ohjeet roundtable-keskustelujen fasilitoimista varten.

***

Miten keskustellaan? Miten käymme hyvää dialogia?

Keskiviikkona 4.10. Erätauko-säätiön toimitusjohtaja Laura Arikka kertoo erätauko-menetelmästä ja antaa käytännön ohjeita keskustelujen vetämiseen ja keskustelemiseen. Laura Arikka avaa sitä, minkälainen on turvallinen keskusteluympäristö, miten oma näkemys tuodaan esiin ja miten vastapuolta kuunnellaan, jotta hyvä vuorovaikutusyhteys syntyy.

Laura Arikan puheenvuoro on hyödyllinen jokaiselle tapahtuman osallistujalle. Esitys on myös erinomainen alustus myöhemmin tapahtumassa käytäville roundtable-keskusteluille, joiden tarkoituksena on käydä luottamuksellisia pyöreän pöydän ryhmäkeskusteluja ja etsiä uusia ratkaisuja ajankohtaisille aiheille. Lue lisää roundtable-konseptista.

Music x Media on Hyvin sanottu -hankkeen kumppani. Hyvin sanottu – Bra sagt on Ylen ja Erätauko-säätiön luotsaama viisivuotinen hanke, jonka osallistujat pyrkivät vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä. Samalla vahvistamme suomalaisten luottamusta ja ymmärrystä toisiaan kohtaan.

Jaa somessa

Aika:
ke, 04.10.
keynote
Cross-sector & Industry Freelancer Henkinen hyvinvointi Johtaminen Työelämä
FI