Music x Media

Tule hengähtämään seminaarien välissä ja nauttimaan iltapäivästä CoreGon aftereille! Drinkkimestarimme Jarno on loihtinut yksinoikeudella Music x Mediaa varten kaksi drinkkiä, joista CoreGo tarjoaa ensimmäiselle 50 janoiselle maistiaiset aftereiden yhteydessä. Drinkeistä on tarjolla sekä alkoholillinen että -holiton vaihtoehto.

CoreGon aftereiden juomatarjonnasta vastaavalla Jarnolla on parinkymmenen vuoden  kokemus sekä baaritöistä että useiden suomalaisten festareiden anniskelutarjonnan organisoinnista.

 

CoreGo tarjoaa moderneja maksu- ja kulunvalvontaratkaisuja tapahtumiin ja stadioneille. Missionamme on tehdä sekä tapahtuman järjestämisestä että siihen osallistumisesta sujuvaa, huoletonta ja hauskaa. Vahvan teknologia- ja asiakaspalveluosaamisemme taustalla on ketterä tiimi, jolta löytyy sekä intoa että myös pitkän linjan kokemusta erilaisista tapahtumista ja tehtävistä. 

CoreGon pisteellä ovat esillä tapahtumaympäristöön sopivat kevyet kassapäätteet CoreGo POS -sovelluksella, drinkkikortit eli paperiset lipukkeet korvaavat älykortit, CoreGon verkkoratkaisu sekä uusi tapahtumien kävijälaskentaa ja kulunvalvontaa tehostava kameraratkaisu. 

CoreGon pisteen ja ratkaisut löydät Music x Mediasta koko tapahtuman ajan, tule moikkaamaan!

Jaa somessa

Aika:
pe, 06.10.
Other events
FI