Music x Media kutsuu luovien alojen välisiin keskusteluihin ja kohtaamisiin

Music x Media kutsuu luovien alojen välisiin keskusteluihin ja kohtaamisiin

“Musiikki on liiketoimintana nykyään niin paljon enemmän kuin pelkkä musabisnes.  Kasvu ei kuitenkaan rakennu ilman eri toimialojen aitoja ja ratkaisukeskeisiä kohtaamisia. Siksi Music x Medialla on kunnianhimoa laajentua”

Kaisa Rönkkö
Music x Median hallituksen puheenjohtaja ja Music Finlandin toiminnanjohtaja

Music x Media järjestetään jälleen 28.9.–1.10.2022 Tampereella. Tänä vuonna Music x Media laajenee nelipäiväiseksi, aiempaa vahvemmin luovien alojen kasvua ja kansainvälistymistä edistäväksi ammattilaistapahtumaksi. Tuleva Music x Media tarjoaa totuttuun tapaan kattavasti sisältöjä musiikkialan osaajille, minkä lisäksi ohjelmistossa huomioidaan elokuva- ja tv-alan, peliteollisuuden, mainonnan sekä muiden audiovisuaalisten alojen ajankohtaiset kehityskulut.

 

Music x Media tukee luovien alojen yhteistyötä ja kasvua kahdella tavoin: kasvattamalla alan toimijoiden ymmärrystä tulevaisuuden trendeistä ja alalla vaikuttavista murroksista sekä avaamalla keskustelua ansainta- ja yhteistyömahdollisuuksista musiikkialan ja muiden alojen välillä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa ja se on yksi kaupungin elämystalouden kehittämisohjelman kärkihankkeista.

Tampere-talossa järjestettävän Music x Media -seminaariohjelman lisäksi live-musiikin nousevia kykyjä kuullaan jälleen tamperelaisilla keikkapaikoilla, kun Lost in Music -showcase-festivaali levittäytyy ympäri kaupunkia 28.9.-1.10.2022. Perinteiseksi muodostunut Industry Awards -gaala pysyy sekin osana ohjelmistoa. Myös Mikki Kuntun luotsaama valaistus- ja visuaalisen suunnittelun ammattilaistapahtuma, Light & Shadow – seminaari, nähdään keskiviikon 28.9. ohjelmistossa. Music x Median osallistujat voivat lunastaa pääsyn erilliseen seminaariin erikoishintaan. Lue lisätiedot Light & Shadow – Powered by Music x Mediasta täältä

Music x Media julkaisee alan kotimaisista kärkinimistä ja kansainvälisistä huipuista koostuvan ohjelmakattauksensa kokonaisuudessaan touko-kesäkuun aikana.

Music x Media Tampereella 28.9.-1.10.2022. Lue lisää ja osta liput täältä

Uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisenä tiedon Music x Median ajankohtaisista asioista!
Music Media
TAMPERE 28/9 – 1/10
Musiikkia hyödyntävien luovien alojen tulevaisuusfoorumi
Ota Yhteyttä
#musicmedia2022