Music x Media

Music x Media etsii uutta toimitusjohtajaa, joka on näkemyksellinen, luovista aloista syntyvän liiketoiminnan asiantuntija.

Music x Media on toiminut 33 vuotta musiikkialan kansainvälisenä ammattilaistapahtumana. Viime vuosina toimintaa on kehitetty ympärivuotiseksi luovien alojen foorumiksi, jossa itse tapahtuma on vain yksi toiminnan muoto. Organisaatiolla on vahvat koulutukselliset, yhteiskunnalliset, kulttuuriset sekä luovien alojen kasvuun ja kehittämiseen perustuvat tavoitteet. 

Toimitusjohtajana johdat yhtiötä hallituksen luoman strategian mukaisesti. Olet kunnianhimoisen strategian toteuttaja, monialaisten verkostojen rakentaja ja uskot visioon tapahtumasta luovien alojen johtavana foorumina. Tehtäviisi kuuluu tapahtuman sisällön ja ympärivuotisen toiminnan johtaminen sekä mm. budjetin ja tavoitteiden laatiminen sekä näiden seuranta. Lisäksi johdat ja valvot liiketoimintaa, myyntiä ja markkinointia sekä tapahtumien tuotantoa ja vastaat näihin liittyvistä yhteistyökumppanuuksista ja henkilöstön palkkauksesta yhdessä operatiivisen johtajan kanssa.

Toivomme uudelta toimitusjohtajalta näkemystä luovan talouden tulevaisuudesta. Strateginen ajattelukyky, kokemus projektimallisesta työympäristöstä sekä laaja luovien alojen kontaktiverkosto on tehtävässä eduksi. Ylempi korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.   

Tarjoamme näköalapaikan musiikki- ja luoville aloille, ammattitaitoisen tiimin, sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden edistää luovien alojen kasvua ja kehitystä. 

Jos tunnistat itsesi edellisestä kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 19.4.2023 mennessä täällä.

Väistyvä CEO Kaisa Rönkkö antaa asiassa lisätietoja keskiviikkona 12.4. klo 8.00–10.00 ja maanantaina 17.4. klo 18–19 numerosta 0408674216. 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Taito Research:in kanssa ja rekrytointiprosessista vastaa Pia Kantola, CEO, 040 1524760, pia.kantola@taitoresearch.com

 

Jaa somessa

FI