Music x Media

Luovien alojen ammattilaistapahtuma Music x Media etsii 1-2 työharjoittelijaa tiimiinsä tekemään 4.-7.10.2023 Tampereella järjestettävää tapahtumaa.

Harjoittelijat osallistuvat monipuolisesti tapahtuman tuotantoon tehtävien koostuessa pääasiassa tapahtumien tuotannon ja/tai viestinnän avustavista tehtävistä. Harjoittelijan toimenkuvaan voi kuulua esimerkiksi tuotannollisia koordinointi- ja yhteydenpitotehtäviä liittyen puhujiin, tapahtumapaikan järjestelyihin ja erilaisiin muihin juokseviin tehtäviin. Viestinnän osalta tehtäviin voi kuulua mm. sosiaalisen median sisällöntuotantoa, graafista suunnittelua tai tekstien kirjoittamista. Harjoittelijan lopullista roolia tullaan painottamaan harjoittelijan omien taitojen ja toiveiden mukaan.

Toivomme hakijoiden
– olevan positiivisia, ratkaisukeskeisiä ja itseohjautuvia luottotyyppejä
– kykenevän toimimaan paineen alla
– viestivän sujuvasti suomeksi ja englanniksi, kirjallisesti sekä suullisesti
– toimivan rohkeasti erilaisten ihmisten kanssa ja erilaisissa ympäristöissä
– rakastavan kulttuuria ja tapahtumia!

Music x Median harjoittelujakson kesto on noin 2-3 kuukautta, ajoittuen osittain osa-aikaisesti keväälle/kesälle ja päättyen lokakuuhun. Pääasiallisesti kokoaikainen työaika sijoittuu elo-syyskuulle. Harjoittelun kestoa, osa-aikaisuuden jakautumista ja aloitus- sekä lopetusaikaa voidaan määritellä harjoittelijan oman työ- tai opiskelutilanteen mukaan.

Tapahtuman ennakkotuotanto tapahtuu pääsääntöisesti Helsingissä, osan työskentelystä ollen etätyötä, mutta Helsingissä asuminen ei ole välttämätöntä. Tapahtumaviikolla koko tiimi työskentelee Tampereella. Harjoittelun kestoa, ajankohtaa ja paikkaa on mahdollista muokata harjoittelijan omien aikataulujen mukaan. Harjoittelusta maksettava palkkio riippuu harjoittelijan kokemuksesta.

Täytä hakulomake ja liitä mukaan CV:si 9.3.2023 mennessä. Lisätietoa www.musicmedia.fi

Kysyttävää? Voit olla yhteyksissä:
Music x Media
Petra Kytölä
petra.kytola@musicmedia.fi
0505010148

Jaa somessa

FI