Music x Media

Häirintäyhteyshenkilö

Music x Media 2023 tapahtuman, sekä Lost in Music kaupunkifestivaalin aikana on käytössä häirintäyhteyshenkilön palvelut mahdollisten syrjintä-, häirintä- ja ahdistelutilanteiden, sekä epäasiallisen käytöksen varalle. Häirintäyhteyshenkilö päivystää vielä tapahtuman jälkeenkin koko seuraavan viikon ajan.

Häirintäyhteyshenkilö 

Tellervo Kraft

+358 40 365 3487

hairintayhteyshenkilo@lostinmusic.fi 

Häirintäyhteyshenkilölle voit tehdä häirintäilmoituksen, joiden kaikkien pohjalta tapahtumaturvallisuutta voidaan jatkossakin kehittää entistäkin paremmin tarvetta vastaavaksi. Halutessasi voit saada myös keskusteluapua, sekä ohjausta mahdollisten hankalien tilanteiden selvittämiseen. Häirintäyhteyshenkilöllä on salassapitovelvollisuus. 

Tavoitteena on tarjota mahdollisimman turvallinen tila tapahtuman vieraille, työntekijöille, vapaaehtoisille ja esiintyjille. Tapahtuman työntekijät ohjeistetaan toimimaan häirintätilanteissa, joten voit lähestyä ketä tahansa tapahtumapaikoilla olevaa työntekijää jos koet olosi turvattomaksi ja kaipaat tukea omaan tai toisen kokemaan tilanteeseen. Mikäli eri tapahtumapaikoilla on oma häirintäyhteys- tai yhdyshenkilö, voit kääntyä akuuteissa tilanteissa hyvin matalalla kynnyksellä myös heidän, sekä järjestyksenvalvojien puoleen.

Vastuu omasta käytöksestä on meillä kaikilla itsellämme – omalla toiminnallamme ja asenteillamme voimme vaikuttaa ja rakentaa yhdenvertaisempaa, kunnioittavaa ja avointa ilmapiiriä, sekä keskustelua kanssaihmisten kesken. Tapahtumissa kaikilla on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä, seksuaalisesta tai verbaalisesta ahdistelusta. Fyysinen- ja psyykkinen koskemattomuus on meidän kaikkien oikeus, eikä minkäänlainen epäasiallinen kohtelu ole hyväksyttävää Music x Media tapahtumassa tai Lost in Music kaupunkifestivaalin kohteissa.

Music x Median ja Lost in Music kaupunkifestivaalin häirintäyhteyshenkilö toimii tänä vuonna etänä alla olevan mukaisesti:

Voit olla tarvittaessa yhteydessä 4.-7.10.2023 välisenä aikana sähköpostitse ympäri vuorokauden, sekä puhelimitse soittamalla. 

* tapahtuman aikana klo 12:00-14:00 ja 00:00 – 02:00 (ke-su väliset yöt)
* tapahtuman jälkeen 8.-15.10.2023 klo 12:00 -14:00.  

Mikäli puhelinpäivystysajat ovat haasteellisia, voit jättää sähköpostitse, tekstiviestitse tai whatsapilla yhteydenottopyynnön tai tehdä pelkän häirintäilmoituksen. Viesteihin vastataan mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin päivystysaikoina. Häirintäyhteyshenkilön lisäksi kukaan muu ei näe, eikä käsittele ilmoituksia tai yhteydenottoja.

Turvallista ja antoisaa tapahtumaviikkoa kaikille.

FI