The event

FI

Haluamme tarjota osallistujillemme mahdollisuuden kokeilla uutta tapahtumien järjestämiseen tarkoitettua applikaatiota nimeltä Eventee! Tapahtuman pääasiallinen viestintäkanava on edelleen verkkosivustomme, mutta alustalla voi verkostoitua ja chatata muiden appiin rekisteröityneiden osallistujien kanssa.

 

Eventee-appi toimii Music x Mediassa seuraavilla tavoilla:

 

Lataa aplikaatio puhelimeesi ja rekisteröidy samalla sähköpostiosoitteella jolla olet rekisteröitynyt tapahtumaan. Alusta toimii parhaiten puhelinsovelluksena.

Apista löydät isoimpien seminaarisalien (Tiketti-, Gramex-, Procella- ja Workshop-roomin) ohjelmille oman osion, jossa voit käydä keskustelua ohjelmasta sen aikana ja jälkeen (Program/Ohjelma). Ohjelma päivittyy appiin viiveellä, ja ajankohtaisin ohjelmakartta on here.

Sovelluksessa voit viestitellä Music x Median muille osallistujille, jotka appia käyttävät (Social wall / Sosiaalinen seinä). Kerro esimerkiksi missä organisaationne on tavattavissa, omat suosituksesi ohjelmasta tai kuvaterveiset!

Lisäksi voit tutustua muihin Music x Median kävijöihin (Networking/Verkostoituminen), ja jos saat bisnes-matcheja – molempien tahtoessa kontaktoitua – voitte lähettää toisillenne viestejä ja sopia tapaamisia. Omat tapaamiset muodostuvat ”my agenda” -osioon.

 

Eventee-aplikaation tarjoaa Scene Arts, joka on paikan päällä myös tapahtumassa. Tule tervehtimään Scene Artsin ständille!

Tutustu Eventee-appiin QR-koodin takaa:

 

Tervetuloa Music x Mediaan!

 

Share this page

EN